Personalcard
Animalert hondenpenning met NFC-chip
Online agenda met QR-code voor oproepkaarten en oproepbrieven
Condoleancekaarten / rouwkaarten voor huisdieren
Gepersonaliseerde oproepbrieven voor dierenartsen
Hoesjes voor dierenpaspoorten
Afsprakenkaartjes voor dierenartsen
Medicijndoosjes voor diergeneesmiddelen
EHBO kaarten voor huisdieren
Medicijnzakjes voor diergeneesmiddelen
Gepersonaliseerde oproepkaarten voor dierenartsen
Webshop voor dierenartsen

In onze webshop voor dierenartsen kunt u terecht voor onze gepersonaliseerde briefkaarten en brieven. Daarnaast hebben wij veelgebruikte artikelen uit de dierenartsenpraktijk in ons assortiment die u helpen de herkenbaarheid van uw praktijk te vergroten. Wij voorzien deze producten van uw huisstijl.

Condoleancekaarten
Condoleancekaarten / rouwkaarten voor huisdieren
Het verlies van een huisdier is voor uw cliënten een droevige tijd. Een blijk van medeleven afkomstig van u, de dierenarts van hun trouwe vriend, zal door uw cliënten zeker op prijs worden gesteld. Op deze website kunt u passende condoleance-kaarten met enveloppen bestellen.
Animalert® hondenpenning met NFC-chip
Animalert hondenpenning met NFC-chip
Jaarlijks raken in Nederland vele duizenden honden hun baasje kwijt. Slechts een deel van deze honden komt weer thuis terecht. Daarom is er nu de Animalert®, een penning voor honden, voorzien van een identificatiecode die iedereen kan aflezen met een smartphone, tablet of PC! Hierdoor kan een gevonden hond veel sneller thuis zijn.

Medicijndoosjes
Medicijndoosjes voor diergeneesmiddelen
Bij het meegeven van een afgepaste hoeveelheid diergeneesmiddelen aan een diereigenaar zult u niet altijd de oorspronkelijke verpakking kunnen meegeven. Deze zogenaamde uitgeponde medicijnen kunt u meegeven in onze stevige kartonnen medicijndoosjes. Deze doosjes kunnen wij voor u bedrukken volgens uw eigen ontwerp en huisstijl en bevatten genoeg ruimte voor de medicijnen en is zelfs voorzien van een digitale bijsluiter.
Medicijnzakjes
Medicijnzakjes voor diergeneesmiddelen
Voor het meegeven van slechts enkele tabletten hebben wij medicijnzakjes in ons assortiment. Deze stevige envelopvormige zakjes kunnen aan de voorzijde worden bedrukt met uw gegevens en huisstijl. Vanzelfsprekend is er ruimte vrijgehouden voor het etiket.

Hoesjes voor dierenpaspoorten
Hoesjes voor dierenpaspoorten
Een vaccinatie- of paspoortboekje, geen dier kan toch zonder! Wij leveren hoesjes voor de boekjes, waar ook bijvoorbeeld de afsprakenkaartjes in opgeborgen kunnen worden. Alles bij de hand, nooit wat kwijt!
Afsprakenkaartjes
Afsprakenkaartjes voor dierenartsen
Handige kaartjes waarop u de datum van de (volgende) afspraak voor een diereigenaar kunt noteren. Doordat de kaartjes zijn bedrukt met uw praktijkgegevens en huisstijl blijft u in de aandacht van de diereigenaar die veelal gewend is afsprakenkaartjes op een zichtbare plaats te bewaren. Leverbaar in drie varianten, zodat er altijd één voor uw praktijk bijzit.

Gepersonaliseerde oproepkaarten
Gepersonaliseerde oproepkaartenoepbrieven
Wij drukken en versturen gepersonaliseerde briefkaarten. De unieke gegevens van de ontvanger worden zowel op de voor- als de achterzijde gedrukt. Leuke, goed ogende herinneringskaartjes en overzichtelijke brieven voor entingen, gebitschecks etc. stimuleren de huisdier-eigenaar om aan de gezondheid van hun dier te denken en daarvoor bij u langs te komen.
Gepersonaliseerde oproepbrieven
Gepersonaliseerde oproepbrieven
Wij drukken en versturen gepersonaliseerde brieven. De brieven zijn geschikt voor persoonlijke oproepen of mededelingen die vertrouwelijk zijn of meer tekst vereisen, zoals: Seniorcheck, vakantiecheck en puppy/kittencheck.

EHBO-kaart
EHBO kaart voor huisdieren
Een ongeluk zit een klein hoekje, ook bij huisdieren. Om diereigenaren te informeren hoe te handelen bij verschillende ongelukjes hebben wij een EHBO-kaart ontwikkeld. Hierop staat beschreven hoe een eigenaar het beste kan handelen bij een aantal veelvoorkomende ongelukjes en kwalen. Wij drukken deze kaart in uw huisstijl en natuurlijk is ook de tekst door u aan te passen. Een ideaal serviceproduct om mee te geven aan uw klanten.
Online agenda
Online agenda met QR-code voor afsprakenkaartjes en afsprakenbrieven
Met onze nieuwe online agenda kunt u uw service richting uw klanten nog verder verbeteren. Op de kaarten en brieven wordt een QR-code en link gedrukt, waarmee uw klanten direct online een afspraak kunnen inplannen. Alle gegevens van de kaart worden daarbij automatisch online ingevuld. Uw klanten hoeven alleen nog maar een datum en een tijdstip te kiezen.