Personalcard

De voordelen

  • checkVeel attentiewaarde
  • checkUniek ontwerp in uw huisstijl
  • checkAlles geregeld, van A tot Z

Oproepen voor huisdieren

Met een professionele uitstraling

Volle wachtkamers, altijd genoeg te doen. Dus gaat u dan zelf een oproep of mailing maken, postzegels kopen en die post verzenden? Of laat u het opmaken, drukken en verzenden volledig aan ons over, terwijl dat ook nog eens goedkoper is dan de aanschaf van een postzegel? Kortom: genoeg redenen om die klus uit te besteden. Daarbij ziet uw post er in dat geval ook nog eens zeer professioneel uit. En dat is natuurlijk ook veel waard.

Kenmerken

#KenmerkToelichting
1FormatenA6 briefkaart
A5 briefkaart
A4 brief in een C5 envelop
2Materiaal briefkaarten300 grams, wit
Eenzijdig voorzien van UV-coating
3BedrukkingDubbelzijdig full-colour
Aan beide zijden gepersonaliseerd voor een hoge attentiewaarde
4VerzendingVia PostNL rechtstreeks naar de geadresseerden
5LevertijdOp dinsdag voor 12.00 uur besteld, bezorgd op de eerstvolgende dinsdag en woensdag
6PrijzenGraag informeren wij u over de prijzen. Neem daarvoor s.v.p. contact met ons op.

De mogelijkheden

check

Efficiënte koppeling met uw klantensysteem

check

Meerdere ontwerpen per verzending mogelijk

check

Samenvoeging van namen op hetzelfde adres

Producten waarop uw huisstijl het ook goed doet

Een overzicht van ons ruime assortiment voor dierenartsen

Herinneringskaartjes, hoesjes voor vaccinatie- en paspoortboekjes, verpakkingen met geneesmiddelen: en dat zijn nog maar enkele zaken die eigenaars van huisdieren ontvangen. Dus waarom zou u die producten ook niet voorzien van een mooi ontwerp met uw huisstijl?

Honden- en kattenpenningen

Nieuw!

Deze hoogwaardige aluminium penningen zijn een uitstekend communicatiemiddel dat niet alleen de veiligheid van huisdieren bevordert, maar ook de branding en zichtbaarheid van uw praktijk versterkt.

Meer info

Condoleancekaarten voor dieren

Vernieuwd!

Na het overlijden van het huisdier van een klant wilt u als dierenarts natuurlijk een blijk van medeleven geven. Dat kan met een condoleancekaart.

Meer info

In memoriam-envelopjes

Afscheid nemen van het geliefde huisdier is moeilijk. Een troost is het dan als u als dierenarts een herinnering kunt meegeven.

Meer info

Hoesjes voor dierenpaspoorten

U kunt als dierenarts uw eigen hoesje laten maken voor vaccinatie- of paspoortboekjes. Volledig in uw huisstijl en naar uw wensen.

Meer info

Online agenda

Gemak voor u en uw klant; daar staat de online agenda voor. Door de drempel om een afspraak te maken zo laag mogelijk te houden, vergroot u de response op uw oproep.

Meer info

EHBO-kaarten

Wat moet een klant doen als zijn of haar huisdier een ongeluk krijgt? Het staat op de EHBO-kaart: een drieluik in A6-formaat, zodat hij in het hoesje van het vaccinatieboekje past. Uiteraard staan uw praktijkgegevens ook op die kaart, zodat de klant u snel kan bellen.

Meer info

Afsprakenkaartjes

Waar bewaren veel klanten uw afsprakenkaartje? Vaak op een plek waar ze dat kaartje goed kunnen zien. Bijvoorbeeld op een prikbord of koelkast. Genoeg reden dus om een mooi oproepkaartje in uw huisstijl aan uw klanten mee te geven.

Meer info

Medicijnverpakkingen

Ja, het is wettelijk toegestaan om dierengeneesmiddelen en de bijsluiter in een andere verpakking te stoppen en die mee te geven aan uw klant. U kunt bij ons dus uw eigen medicijnverpakkingen laten maken. Natuurlijk in uw huisstijl.

Meer info

Bijsluiterservice

Op de medicijnzakjes wordt een QR-code gedrukt welke scant naar de bijsluiters die u in uw praktijk worden gebruikt. Als er iets wijzigt in de bijsluiters hoeft u het drukwerk niet aan te passen.

Meer info

Gezondheidsboekje

Het gezondheidsboekje is een een ideale oplossing voor huisdieren zonder dierenpaspoort. Opgemaakt in uw huisstijl en met uw inhoudelijke wensen netjes verwerkt is dit een handig product om aan uw klant mee te geven.

Meer info

Hulpbox

De Hulpbox omvat o.a. 3 medicijnzakjes voor 1 tot 2 dagen medicatie bij pijn, diarree en braken.

Meer info

Praktijkbox

Met de Praktijkbox zorgt u voor een onbezorgde start voor uw klant met het nieuwe gezinslid.

Meer info

Gebitsprotocol

Een gezond gebit is voor een dier van groot belang en dat moet in de gaten gehouden worden. Om u hierbij te kunnen ondersteunen hebben wij in samenwerking met Dokter Eef een Gebitsprotocol ontwikkeld.

Meer info

Briefpapier en enveloppen

Altijd handig om te hebben voor bijvoorbeeld die specifieke factuur die u toch liever op papier aan uw klant mee wilt geven of een instructie na een operatie die u netjes in uw envelop wilt aanbieden.

Meer info

Folders en andere productinformatie

Baliemateriaal blijft nodig. Op uw website zoeken uw klanten natuurlijk de informatie die ze nodig heben, maar u wilt uw klant misschien extra op nieuwe ontwikkelingen wijzen.

Meer info

Kies uw branche