Personalcard

Gezondheidsboekjes

#KenmerkToelichting
1Omvang20 pagina's inclusief omslag
2FormaatA6 (geschikt voor in een paspoorthoesje)
3OplageVanaf 500 exemplaren
4Materiaal
  • Omslag: 300 grams wit, beschrijfbaar
  • Binnenwerk: 90 grs. wit, beschrijfbaar
5BedrukkingDubbelzijdig full-colour
6VerzendingAls PostNL pakket naar uw praktijk
7LevertijdVerzending binnen 4 werkdagen
#OplagePrijs per stuk
1500+€ 0,75
21000+€ 0,55
32000+€ 0,45
4Voorbeeldexemplaar per post€ 0,00
5Verzendkosten (PostNL pakket)€ 0,00

De prijzen gelden per ontwerp.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Producten waarop uw huisstijl het ook goed doet

Een overzicht van ons ruime assortiment voor dierenartsen

Herinneringskaartjes, hoesjes voor vaccinatie- en paspoortboekjes, verpakkingen met geneesmiddelen: en dat zijn nog maar enkele zaken die eigenaars van huisdieren ontvangen. Dus waarom zou u die producten ook niet voorzien van een mooi ontwerp met uw huisstijl?

Condoleancekaarten voor dieren

Na het overlijden van het huisdier van een klant wilt u als dierenarts natuurlijk een blijk van medeleven geven. Dat kan met een condoleancekaart.

Meer info

EHBO-kaarten

Wat moet een klant doen als zijn of haar huisdier een ongeluk krijgt? Het staat op de EHBO-kaart: een drieluik in A6-formaat, zodat hij in het hoesje van het vaccinatieboekje past. Uiteraard staan uw praktijkgegevens ook op die kaart, zodat de klant u snel kan bellen.

Meer info

Afsprakenkaartjes

Waar bewaren veel klanten uw afsprakenkaartje? Vaak op een plek waar ze dat kaartje goed kunnen zien. Bijvoorbeeld op een prikbord of koelkast. Genoeg reden dus om een mooi oproepkaartje in uw huisstijl aan uw klanten mee te geven.

Meer info

Hoesjes voor dierenpaspoorten

U kunt als dierenarts uw eigen hoesje laten maken voor vaccinatie- of paspoortboekjes. Volledig in uw huisstijl en naar uw wensen.

Meer info

Medicijnverpakkingen

Ja, het is wettelijk toegestaan om dierengeneesmiddelen en de bijsluiter in een andere verpakking te stoppen en die mee te geven aan uw klant. U kunt bij ons dus uw eigen medicijndoosjes of –zakjes laten maken. Natuurlijk in uw huisstijl.

Meer info

Gezondheidsboekje

Het gezondheidsboekje is een een ideale oplossing voor huisdieren zonder dierenpaspoort. Opgemaakt in uw huisstijl en met uw inhoudelijke wensen netjes verwerkt is dit een handig product om aan uw klant mee te geven.

Meer info

Online agenda

Gemak voor u en uw klant; daar staat de online agenda voor. Door de drempel om een afspraak te maken zo laag mogelijk te houden, vergroot u de response op uw oproep.

Meer info

PDB-Pakket

Het PDB-pakket omvat o.a. 3 medicijnzakjes voor 1 tot 2 dagen medicatie bij pijn, diarree en braken.

Meer info

Puppybox en kittenbox

Met de puppybox en kittenbox zorgt u voor een onbezorgde start voor uw klant met het nieuwe gezinslid.

Meer info

Gebitsprotocol

Een gezond gebit is voor een dier van groot belang en dat moet in de gaten gehouden worden. Om u hierbij te kunnen ondersteunen hebben wij in samenwerking met Dokter Eef een Gebitsprotocol ontwikkeld.

Meer info

Briefpapier en enveloppen

Dit zijn items die altijd handig zijn om in huis te hebben voor die specifieke factuur die u toch liever op papier aan uw klant mee wilt geven of een instructie na een operatie die u netjes in uw envelop wilt aanbieden.

Meer info

Folders en andere productinformatie

Baliemateriaal blijft nodig. Op uw website zoeken uw klanten natuurlijk de informatie die ze nodig heben, maar u wilt uw klant misschien extra op nieuwe ontwikkelingen wijzen.

Meer info

Kies uw branche