Personalcard

Goed om te weten

Veelgestelde vragen

Nee, de condoleancekaarten sturen wij als pakket naar uw praktijk. In het pakket zitten de kaarten met bijpassende enveloppen. Zo kunt u nog een persoonlijke boodschap op de kaarten schrijven.
De meerprijs per kaart voor het lasersnijden is € 0,15 excl. 21% BTW. De prijs van de kaarten zelf is afhankelijk van het aantal kaarten dat u bestelt. In uw account staat een overzicht van alle prijzen.
Ja, u kunt kaarten voor bijvoorbeeld honden, katten en konijnen tegelijkertijd bestellen. De minimale oplage per bestelling is 250 kaarten, maar u mag deze oplage verdelen over meerdere ontwerpen. Ook lasergesneden en niet-lasergesneden kaarten kunnen door elkaar besteld worden. De minimale oplage per ontwerp is 50 kaarten.
Voor de prijs per kaart kunt u de staffelprijs van de totale oplage aanhouden. Daarmee ontvangt u een flinke prijsbesparing per kaart.
In uw account kunt u kiezen uit de onderstaande 8 lasergesneden ontwerpen.
Andere ontwerpen zijn ook mogelijk. Zowel de foto als de vorm van het lasersnijden maken wij graag voor u op maat. lasergesneden condoleancekaarten

Troost in kaartvorm

Een passende manier om uw klant sterkte te wensen

#KenmerkToelichting
1Formaat
  • Enkele kaart: A6 (148 x 105 mm)
  • Gevouwen kaart: A6 (dichtgevouwen: 148 x 105 mm, opengevouwen: 296 x 105 mm)
2OplageVanaf 250 exemplaren. Kan verdeeld worden over verschillende ontwerpen (in sets van 50 kaarten per ontwerp)
3Materiaal250 grams, helder wit, crème of parelmoer, beschrijfbaar
4BedrukkingDubbelzijdig full-colour
5Enveloppen Met bijpassende enveloppen
  • Wit: gegomde puntklep (insteekklep)
  • Crème: rechte klep met striplock sluiting
6LasersnijdenOptioneel
7VerzendingAls PostNL pakket naar uw praktijk
8LevertijdVerzending binnen 4 werkdagen
9PrijzenGraag informeren wij u over de prijzen. Neem daarvoor s.v.p. contact met ons op.

Producten waarop uw huisstijl het ook goed doet

Een overzicht van ons ruime assortiment voor dierenartsen

Herinneringskaartjes, hoesjes voor vaccinatie- en paspoortboekjes, verpakkingen met geneesmiddelen: en dat zijn nog maar enkele zaken die eigenaars van huisdieren ontvangen. Dus waarom zou u die producten ook niet voorzien van een mooi ontwerp met uw huisstijl?

Condoleancekaarten voor dieren

Vernieuwd!

Na het overlijden van het huisdier van een klant wilt u als dierenarts natuurlijk een blijk van medeleven geven. Dat kan met een condoleancekaart.

Meer info

In memoriam-envelopjes

Afscheid nemen van het geliefde huisdier is moeilijk. Een troost is het dan als u als dierenarts een herinnering kunt meegeven.

Meer info

Hoesjes voor dierenpaspoorten

U kunt als dierenarts uw eigen hoesje laten maken voor vaccinatie- of paspoortboekjes. Volledig in uw huisstijl en naar uw wensen.

Meer info

Online agenda

Gemak voor u en uw klant; daar staat de online agenda voor. Door de drempel om een afspraak te maken zo laag mogelijk te houden, vergroot u de response op uw oproep.

Meer info

EHBO-kaarten

Wat moet een klant doen als zijn of haar huisdier een ongeluk krijgt? Het staat op de EHBO-kaart: een drieluik in A6-formaat, zodat hij in het hoesje van het vaccinatieboekje past. Uiteraard staan uw praktijkgegevens ook op die kaart, zodat de klant u snel kan bellen.

Meer info

Afsprakenkaartjes

Waar bewaren veel klanten uw afsprakenkaartje? Vaak op een plek waar ze dat kaartje goed kunnen zien. Bijvoorbeeld op een prikbord of koelkast. Genoeg reden dus om een mooi oproepkaartje in uw huisstijl aan uw klanten mee te geven.

Meer info

Medicijnverpakkingen

Ja, het is wettelijk toegestaan om dierengeneesmiddelen en de bijsluiter in een andere verpakking te stoppen en die mee te geven aan uw klant. U kunt bij ons dus uw eigen medicijnverpakkingen laten maken. Natuurlijk in uw huisstijl.

Meer info

Bijsluiterservice

Op de medicijnzakjes wordt een QR-code gedrukt welke scant naar de bijsluiters die u in uw praktijk worden gebruikt. Als er iets wijzigt in de bijsluiters hoeft u het drukwerk niet aan te passen.

Meer info

Gezondheidsboekje

Het gezondheidsboekje is een een ideale oplossing voor huisdieren zonder dierenpaspoort. Opgemaakt in uw huisstijl en met uw inhoudelijke wensen netjes verwerkt is dit een handig product om aan uw klant mee te geven.

Meer info

Hulpbox

De Hulpbox omvat o.a. 3 medicijnzakjes voor 1 tot 2 dagen medicatie bij pijn, diarree en braken.

Meer info

Praktijkbox

Met de Praktijkbox zorgt u voor een onbezorgde start voor uw klant met het nieuwe gezinslid.

Meer info

Gebitsprotocol

Een gezond gebit is voor een dier van groot belang en dat moet in de gaten gehouden worden. Om u hierbij te kunnen ondersteunen hebben wij in samenwerking met Dokter Eef een Gebitsprotocol ontwikkeld.

Meer info

Briefpapier en enveloppen

Altijd handig om te hebben voor bijvoorbeeld die specifieke factuur die u toch liever op papier aan uw klant mee wilt geven of een instructie na een operatie die u netjes in uw envelop wilt aanbieden.

Meer info

Folders en andere productinformatie

Baliemateriaal blijft nodig. Op uw website zoeken uw klanten natuurlijk de informatie die ze nodig heben, maar u wilt uw klant misschien extra op nieuwe ontwikkelingen wijzen.

Meer info

Kies uw branche