Personalcard

Gemak voor u en uw klant

De online agenda is zeer flexibel in de indeling van beschikbare tijden. Deze kunt u zelf op ieder moment aanpassen en/of uitbreiden. De wijzigingen zijn dan ook direct verwerkt.

#Mogelijkheden
1De online agenda synchroniseert met uw externe agenda of praktijksoftware, dit om dubbele afspraken te voorkomen.
2U geeft data en tijdstippen aan waarop afspraken gemaakt worden.
3Uitzonderingen, zoals een feestdag of het afwezig zijn van een medewerker, kunt u eenvoudig toevoegen.
4Bij de aanwezigheid van meerdere dierenartsen kunt u gelijktijdige afspraken toestaan.
5Per soort afspraak is het mogelijk om aparte tijden op te geven, bijvoorbeeld vaccineren in de middag/avond en operaties in de ochtend.
6In de agenda kunt u een tijdsduur voor één dier en voor meerdere dieren instellen.
#Gebruik
1Middels het scannen van de QR-code op de oproepkaarten.
2 Vanuit uw website kunt u verwijzen naar de online agenda. Hiervoor hebben wij voorbeeldcode beschikbaar; van een eenvoudige link tot een button met afbeelding. Het is daarbij ook mogelijk om de agenda d.m.v. een zogenaamde iframe in uw website te integreren. De achtergrondkleur en de kleur van de button kan zoveel mogelijk in overeenstemming met uw website worden ingesteld.
#Per maand en per agendaPrijs
1Eerste 2 maandenGratis
2Na 2 maanden€ 25,00
3Iedere extra agenda binnen dezelfde locatie€ 10,00

Producten waarop uw huisstijl het ook goed doet

Een overzicht van ons ruime assortiment voor dierenartsen

Herinneringskaartjes, hoesjes voor vaccinatie- en paspoortboekjes, verpakkingen met geneesmiddelen: en dat zijn nog maar enkele zaken die eigenaars van huisdieren ontvangen. Dus waarom zou u die producten ook niet voorzien van een mooi ontwerp met uw huisstijl?

Condoleancekaarten voor dieren

Na het overlijden van het huisdier van een klant wilt u als dierenarts natuurlijk een blijk van medeleven geven. Dat kan met een condoleancekaart.

Meer info

EHBO-kaarten

Wat moet een klant doen als zijn of haar huisdier een ongeluk krijgt? Het staat op de EHBO-kaart: een drieluik in A6-formaat, zodat hij in het hoesje van het vaccinatieboekje past. Uiteraard staan uw praktijkgegevens ook op die kaart, zodat de klant u snel kan bellen.

Meer info

Afsprakenkaartjes

Waar bewaren veel klanten uw afsprakenkaartje? Vaak op een plek waar ze dat kaartje goed kunnen zien. Bijvoorbeeld op een prikbord of koelkast. Genoeg reden dus om een mooi oproepkaartje in uw huisstijl aan uw klanten mee te geven.

Meer info

Hoesjes voor dierenpaspoorten

U kunt als dierenarts uw eigen hoesje laten maken voor vaccinatie- of paspoortboekjes. Volledig in uw huisstijl en naar uw wensen.

Meer info

Medicijnverpakkingen

Ja, het is wettelijk toegestaan om dierengeneesmiddelen en de bijsluiter in een andere verpakking te stoppen en die mee te geven aan uw klant. U kunt bij ons dus uw eigen medicijnverpakkingen laten maken. Natuurlijk in uw huisstijl.

Meer info

Bijsluiterservice

Op de medicijnzakjes wordt een QR-code gedrukt welke scant naar de bijsluiters die u in uw praktijk worden gebruikt. Als er iets wijzigt in de bijsluiters hoeft u het drukwerk niet aan te passen.

Meer info

Gezondheidsboekje

Het gezondheidsboekje is een een ideale oplossing voor huisdieren zonder dierenpaspoort. Opgemaakt in uw huisstijl en met uw inhoudelijke wensen netjes verwerkt is dit een handig product om aan uw klant mee te geven.

Meer info

Online agenda

Gemak voor u en uw klant; daar staat de online agenda voor. Door de drempel om een afspraak te maken zo laag mogelijk te houden, vergroot u de response op uw oproep.

Meer info

PDB-Pakket

Het PDB-pakket omvat o.a. 3 medicijnzakjes voor 1 tot 2 dagen medicatie bij pijn, diarree en braken.

Meer info

Praktijkbox

Met de Praktijkbox zorgt u voor een onbezorgde start voor uw klant met het nieuwe gezinslid.

Meer info

Gebitsprotocol

Een gezond gebit is voor een dier van groot belang en dat moet in de gaten gehouden worden. Om u hierbij te kunnen ondersteunen hebben wij in samenwerking met Dokter Eef een Gebitsprotocol ontwikkeld.

Meer info

Briefpapier en enveloppen

Altijd handig om te hebben voor bijvoorbeeld die specifieke factuur die u toch liever op papier aan uw klant mee wilt geven of een instructie na een operatie die u netjes in uw envelop wilt aanbieden.

Meer info

Folders en andere productinformatie

Baliemateriaal blijft nodig. Op uw website zoeken uw klanten natuurlijk de informatie die ze nodig heben, maar u wilt uw klant misschien extra op nieuwe ontwikkelingen wijzen.

Meer info

Kies uw branche